feltöltés...
Gyenes Júlia Boróka, Kajos Anna Zsófia, pályázati támogatás, ZAZEE Kulturális Egyesület, Budapest Art Mentor
Lezárult a ZAZEE Art Mentor pályázata
2021-02-10 zalamedia.hu, -pet-
A ZAZEE Kulturális Egyesület januárban határozta el, hogy támogatást nyújt helyi képzőművészek számára, hogy részt vehessenek a Budapest Art Mentor program Művészlét című online kurzusán. Két fiatal alkotó vehet részt a művészeti kurzuson

Az egyesülethez azok jelentkezhettek a támogatásra, akik jelenleg művészeti felsőoktatásban tanulnak, vagy már ott végzett alkotóművészek, és Zala megyében születtek és/vagy Zala megyében rendelkeznek állandó lakcímmel.

Budapest Art Mentor - Művészlét kurzusa egy jó lehetőség arra, hogy a képzőművészek tudatosan építsék karrierjüket. A tíz alkalmas – jelenleg online zajló – képzés betekintést nyújt mind a hazai, mind a nemzetközi művészeti szcéna világába, a művészeti karrierépítés fontos lépéseibe, a brandépítés és az online jelenlét alapjaiba, a pályázatok világba, az alapvető jogi dolgokba, illetve a műtárgykezelés lényeges kérdéseibe.

A ZAZEE Egyesülethez beérkezett pályázatok elbírálása után a szakmai zsűri (Baki Orsolya képzőművésze, a Savaria Múzeum közművelődési menedzsere, Farkas Imre festőművész és Tóth Pál Sándor esztéta) úgy döntött, hogy Gyenes Júlia Boróka és Kajos Anna Zsófia részesülhet a támogatásban. Ők vehetnek tehát részt az Art Mentor hamarosan induló képzésén.

Borítókép: Gyenes Júlia Boróka: Dinner - watercolor on paper, 30x40 cm, 2020

Forrás: zalamedia.hu